ilayda : sen cok sevmisdim
1 sayfadaki 1 sayfası
ilayda : sen cok sevmisdim
Ilayda Seni Çok Sevmiştim
seni çok sevmiştim gözbebeğim neden gittin sensiz olamam bunu sende öğrendim yalnız kaldım ben tek başıma buralarda sense yabancı kollarda uzaklarda halimi sorma nede yanıma gel sensiz beklediğim sadece ecel her gece ağlıyor bu gözlerim tek başıma yine ölümlerdeyim oysa ne güzel başlamıştı herşey tanışmamız mucize gibi birşey o ilk günümüz rüya gibiydi senle olmak benim için herşeydi anılar aklımdan çıkmazlar gözümün önünde o bakışlar senle geçen bütün günlerim an ve an gönlüme işlerim ömrüm senin yoluna kurban olsun yeter ki senin canın sağ olsun mutluluk yanından ayrılmasın acılar senden uzak kalsın zavallı yüreğim kan ağlar içim sızlar nerelerdesin bu can seni sayıklar ölmeden son defa kavuşayım sana ne olur dön bana görmeden kıyamam bu cana bir tek kurşun çaredir bu acıya rabb’im sen bu kulunu bağışla bedenim çürürken bu kara toprakta ruhum seni bekleyecek buralarda bırakın beni şimdi yalnız başıma gelmedi yarim son defa karşıma yorgan istemem bu son yatağımda toprak işlesin senin boşluğuna
1 sayfadaki 1 sayfası